Nyt badeværelse

Totalrenovering af det gamle badeværelse? Eller opførsel af badeværelse i nybyggeri?
​Uanset dit behov er Murermester Allan Vester fra Aarhus i Østjylland det rigtige valg til at stå for murerarbejdet med klinker, fliser m.v.

​Vores veluddannede og servicemindede murere har stor erfaring med renovering og opførsel af badeværelser, ​og derfor kan vi også sikre dig et unikt og moderne badeværelse.

​Badeværelse i fagentreprise

Vi står for den høje kvalitet til gode priser, og med Murermester Allan Vester som fagentreprenør kan alle dine drømme for badeværelset blive til virkelighed.

Grundet vores mange år i branchen er vi stand til at tilbyde alle typer løsninger til renovering af badeværelser, så du kan få et badeværelse med dit helt personlige præg.​

​Referencer i Aarhus

  • Boligkontoret Aarhus, afd. 13 – 140 badeværelser
  • Boligkontoret Aarhus, afd. 17 – 165 badeværelser
  • Boligforeningen af 10 marts 1943, afd. 4 – 60 badeværelser

Råd og vejledning til badeværelset

Når badeværelset skal renoveres, har de fleste en klar idé om, hvad de gerne vil have, men mange er i tvivl om, hvorvidt og hvordan det kan lade sig gøre.

​Nogle gange kan udskiftning af fliser på gulv eller væg være den forskel der ønskes til det nye badeværelse, eller der kan ændres ved væg overflader, og erstatte enkelte flisevægge med en pudset overflade.

​Her tilbyder vi kyndig rådgivning og vejledning, så vi sammen sikrer, at du får præcis det badeværelse, du ønsker. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Bad og fliser

Boligens dyreste rum er ofte badeværelset, og derfor er der også store forventninger til det færdige resultat. Vi står derfor gerne til rådighed med hjælp til indretning af bad, materialevalg som klinker, granit eller fliser og badeværelsesmøbler, og ikke mindst gulv og flisearbejde samt vådrumssikring udført af kvalificeret murer.

Murerarbejde ved renovering af badeværelser enten som følge af lyst til fornyelse eller på grund af omfattende vandskade eller rørskade, foretager vi med succes året rundt, så er det tid til at renovere badeværelset, så kontakt Murermester Allan Vester i dag!

​Vi er din seriøse leverandør af badeværelser i Aarhus og omegn.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os