Tagarbejde og tagrenovering

Dit tag er den mest udsatte flade på dit hus, og derfor er det vigtigt at sikre sig, at taget er tæt og velfungerende. Det kan Murermester Allan Vester, din murer i Aarhus og Østjylland, hjælpe dig med.

​Vi har mange års erfaring med tagarbejde, hvor vi kan stå for enten udskiftning eller renovering af dit tegltag eller tag i betonsten. Vi kan naturligvis også lægge tag på nybyggeri.

Få et tagtjek inden tagarbejdet

Er du i tvivl om, hvorvidt dit tag er sundt og med en modstandsdygtighed, som gør, at du kan sove trygt under taget ved skybrud de næste mange år, så kontakt Murermester Allan Vester fra Aarhus.​

Vi kommer gerne ud og giver dit hus et tagtjek, så du ved, om det er nu, du bør få udført renoveringen eller udskiftningen af dit tegl- eller betonstenstag. Vi vurderer hurtigt den nuværende tilstand på blandt andet tagsten og vejleder kunden til den rigtige tagløsning.

​Få et godt tilbud på tagrenovering

Hvad enten du har brug for omfattende tagarbejde, eller det er en lille reparation, der skal til, så påtager vi os hellere end gerne opgaven og giver dig en fremtidssikret løsning.

​Du er velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud på din tagrenovering.​

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os