Tilbygning & ombygning

Murermester Allan Vester er din murer i Aarhus og omegn, og vi har mere end 25 års erfaring som firma, med blandt andet opførelse og renovering af tilbygninger.

​Så er pladsen blevet lidt for trang i stuen, vil I gerne have et bedre lysindfald, eller skal der bygges et ekstra børneværelse på, ​kan vi stå for murerentreprisen på tilbygningen.​

Tilpasset tilbygning

Når man tilføjer kvadratmeter til et hus, er det vigtigt, at tilbygningen kommer til at passe ind med de eksisterende omgivelser og det eksisterende hus.

Vores murere sætter en ære i at levere høj kvalitet i hele byggeriet, og det inkluderer også, at de tænker tilbygningen ind i den helhed, som huset er. Det er din garanti for en æstetisk løsning med en tilbygning.

Uforpligtende tilbud på tilbygning

Går du med overvejelser omkring at få tilbygget ekstra kvadratmeter i boligen, så tag din murer i Aarhus med på råd, så vi sammen finder frem til en optimal løsning. Det har vi gjort for vores kunder i bl.a. Aarhus, Skødstrup, Lystrup, Hinnerup, Højbjerg, Løgten, Risskov og Viby.

​Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din nye tilbygning eller på renovering af den eksisterende.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os